Hagmanlogga

PROTOTYP MODELLER

HAGMAN Prototyp är effektiva i sina processer för att lösa kundens problem med att få fram underlag för kundens produktion, eller ändringar mellan årsmodeller eller nya funktioner eller rentav att det tar för lång tid i den egna organisationen.

 

 

 

 

 

 

 

Prototyping Express

 

Prototyper

P5060041a1Vår specialitet är vår process för snabba leveranser av modeller och produkter. När du är i tidsbrist kan konceptet HAGMAN använder vara räddningen.

 

P5060040aVid prototyptillverkning är oftast leveranstiden en avgörande fråga. Vi på HAGMAN Prototyp har korta led tider och mycket bra leveranssäkerhet med en bibehållen hög kvalitet. Prototyper finns inom de flesta produktområden, men merparten av vår prototyptillverkning består av detaljer till fordonsindustri, vitvaruindustri, mobiltelefonindustri, fritidsegment och varierande branscher med prototyper vid produktutveckling samt nya innovationer och uppfinningar.

 

 

 

 

 

 

 

Verktygstillverkning

 

Vakuumformningsverktyg

IMG3267aVakuumformning, formsprutning etc. Vår tillverkning av plastformingsverktyg består av allt från modell-pluggar till kompletta verktyg. Vi tillverkar verktyg i alla material.

 

Vi tillverkar vakuumformningsverktyg i block-aluminium, gjuten aluminium och prototypverktyg i blockmaterial. Om så önskas kan vi leverera verktygen monterade med kylkanaler och borrade sughål.

 

 

 

 

 

 

 

Fixturer

 

Konstruktion

HAGMAN Prototyp har under många år varit leverantör av fixturer till fordons-, verkstads- och plastindustrin. Några typer av fixturer vi tillverkar är Mätfixturer, Kontrollfixturer, Borrfixturer, Monteringsfixturer, Limfixturer

 

Utifrån färdiga CAD-modeller eller om vi skall ta fram CAD-modeller utifrån ritningsunderlag eller via scanning av detalj producerar vi handlingar. Vid verktygstillverkning utgår vi sedan från den färdiga CAD-modellen för att konstruera verktyget.

 

 

 

 

 

 

 

Modeller

 

Mätning

DSC0031aDe flesta designmodeller vi tillverkat har varit till fordonsindustrin. Via innovatörer och uppfinnare, entreprenörer från utvecklingsavdelningar och konstruktionsavdelningar har vi ständigt leverarat till andra branscher.

 

MatningFör att kunna garantera kvalitet på våra produkter kan vi kontrollera och verifiera mått i våra mätmaskiner och dokumentera resultat innan leverans. Vi utför även uppmätning av våra kunders produkter. Vårt mätprogram klarar, förutom geometrisk mätning, även ytmätning mot CAD-modell och form & läge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OM

 

KONTAKTDETALJER

HAGMAN Prototyp och Produktion är etablerat 1992 i Västsveriges fordonsteknikområde Trollhättan. Och arbetar med modell-, prototyp- och verktygstillverkning samt produktion i mindre serier.

 

HAGMAN Prototyp AB
Stallbackavägen 26
SE-461 38 Trollhättan
+46 520 490 990
info@hagmanprototyp.se

 

 

 

 

 

 

 

© HAGMAN Prototyp AB